Bel ons: 023 56 27880

Ans Tuin

http://www.anstuin.nl/fotos/ans_05_klein.jpgANS TUIN

De parel van de Jordaan!

Ans Tuin wordt ook wel de 2de Tante Leen genoemd!Met haar bijzonder, krachtig stemgeluid weet zij ontroerende en vrolijke liedjes op een unieke manier neer te zetten. Deze Jordanese zangeres heeft jarenlang met het bekende Amsterdamse Jordaan Cabaret opgetreden. Ook heeft zij vele optredens gedaan met Johnny Meijer, Manke Nelis en het Rembrandt Duo en heeft zelfs meegespeeld in een film over de Jordaan van Johan van der Keuken.

Ans Tuin

 

 

Ans Tuin
Zij staat als vast Top Artiest op het jaarlijks terugkerend Jordaanfestival en is een graag geziene artieste bij Lucky Ajax.

Ans Tuin heeft niet alleen vele prijzen op haar naam staan, maar ook prachtige CD’s met de titels: ‘Gezellig Amsterdam’ en

‘Kijk mij eens aan’, die zij samen met de bekende accordeonist André Vrolijk opnam. Momenteel is zij solo werkzaam als gezellige, Amsterdamse levenslied vertolkster. Haar veelzijdige, veelal Amsterdamse repertoire, is heel herkenbaar en nodigt een ieder uit om uit volle borst mee te zingen!

Nummers van o.a. Tante Leen, Willy Alberti, Johnny Jordaan en vele andere bekende liedjes brengen uw gasten al snel in de juiste stemming!