Bel ons: 023 56 27880

Dennis Alberti ’n verborgen talent.

Dennis Alberti

’n Verborgen talent met ‘n gouden keeltje en telg uit een artiestenfamilie!

Ooit zong Dennis al samen met Opa Willy Alberti “De glimlach van een kind” en was hij bij Tante Willeke backing vocalist. Dennis heeft ’n eigen, warm stemgeluid en weet met de bekende Engels- en Nederlandstalige hits het publiek aan te grijpen.

Het is nu de hoogste tijd om deze spontane en goedlachse Amsterdamse zanger nog beter te leren kennen! Zijn debuut-CD en bijbehorende videoclip ’Mag ik vannacht bij je slapen?’, die feestelijk in Jantjes Verjaardag werden gepresenteerd, was speciaal voor Dennis geschreven door Bram Koning en Tony Anderson (tekstschrijver voor o.a. Willeke Alberti, Koos Alberts en André Hazes). Emile Hartkamp en Norus Padidar van Goldstar Music waren verantwoordelijk voor het swingende arrangement van dit vrolijke, uptempo nummer en de productie ervan. Dit heeft geresulteerd dat ’Mag ik vannacht bij je slapen’ een dijk van een nummer is geworden dat je meteen raakt!

Inmiddels is ook de tweede single van Dennis, ’Geef mij nog een kans bij jou’ al goed ontvangen. Het toonaangevende ’Hollandse Hitforum’ schrijft: ”’Geef mij nog een kans bij jou’, de tweede single van deze Alberti-telg, sluit in meerdere opzichten uitstekend aan bij zijn debuutsingle. Het is namelijk opnieuw een lekkere vlotte en (disco-)dansbare meezinger met op muzikaal vlak dezelfde swingende orkestfeel als zijn vorige plaat. Kortom een radioplaat waarmee de contouren zichtbaar zijn geworden van de Dennis Alberti-sound.”
Direct na release stormde deze hit al gelijk door naar de eerste plaats van de SBS-6 Download top-10!

Single Release Dennis Alberti - Geef mij nog een kans bij jou 2