Bel ons: 023 56 27880

Lisa Mendes

LISA MENDES:Lisa Mendes

Als je ouders in het verleden een muziekschool runden in Alkmaar, als je zelf een onderwijsgraad in de muziek hebt gehaald en acht jaar les hebt gegeven én als je een scala aan instrumenten bespeeld, kan het eigenlijk niet uitblijven… Het bloed kruipt naar waar het thuis hoort.. de showbizz in!

De optredens als zangeres bij Top 40-formaties en de diverse meidengroepen (CinCin, Cocktail en The Lisa Ladies), heeft LISA verruild voor een heuse solo-carrière en binnenkort kunnen wij, een Engelstalige CD van haar verwachten.

En denkt u…. ‘wat komt LISA mij bekend voor’….dan kan dat kloppen. Zij is al heel vaak te zien geweest op TV als backing vocal, playback saxofoniste (ondermeer bij Billy Ocean en Dana Winner), playback accordeoniste (oa. bij Ronan Keating van Boyzone en Julio Iglesias) én als solo-zangeres met een ABBA-revival medley !!

Haar veelzijdig repertoire biedt de mogelijkheid LISA in te zetten op een diversiteit aan evenementen. Swingend (oa. Point­er Sisters-­Grease-Three Degrees), Romantisch (o.a.­Whitney Houston-­Ch­ess-Trijntje Oosterhuis), Nederlandstalig (o.a. ­Edsilia Rombley-Ruth Jacott), Franstalig (Celine Di­on/Michel Fugain),Evergreens (o.a. Shirley Bassey-Dusty Springfield) en up-to-date (o.a. Britney Spears-Janet Jackson).

Lisa Mendes

LISA is ook avondvullend te boeken (afwisselend) met keyboard en zang.

LISA MENDES IS EEN ABSOLUTE AANRADER OP UW EVENEMENT!