Bel ons: 023 56 27880

Loopfeest

LOOPFEEST:

(vanaf 100 personen)

Onbegrensde en ongekende mogelijkheden, maken uw (bedrijfs)evenement tot een overweldigend succes! Voor ieder wat wils, ongeacht leeftijd, (muziek)stijl en groepsgrootte!
Met (thematische)loopfeesten van Alberti Entertainment weet u een zo breed mogelijk publiek op ludieke wijze te entertainen.

Diverse locaties, onder één dak! Lopend van de dinerzaal, gaat u bijv. naar “Back to The Seventies” in een swingende discotheek. Of lekker relaxen in de lounge, terwijl u luistert naar de zwoele klanken van een Jazz combo, genietend van een heerlijke, verkoelende cocktail, die u zojuist heeft gehaald uit de cocktail bar.
Mooie, in piccolopak gestoken, dames, lopen met billboards en attenderen uw gasten op een spetterend optreden dat in ‘no time’ en binnen handbereik zal plaatsvinden op het grote podium in een andere feestzaal.Een lichtgevende dansvloer staat uitnodigend te wachten op de dansende menigte.
Loopfeest
Loopfeest 2
Al wandelend over het gezellige binnenplein, waar op een intiem podium een swingend (salsa) bandje speelt, komt u tevens diverse kermisspelen tegen, met o.a. de legendarische schiettent, het spannende stokvangspel, het vermakelijke ringwerpen,
De kop van Jut en niet te vergeten, de nostalgische Oudhollandse snoepkraam boordevol noga’s, duimdroppen, suikerspinnen, stroopsoldaatjes en vele onvergetelijke lekkernijen.
Enthousiaste sneltekenaars, schoenpoetsers, table magicians,
‘n tatoo-shop, waarzeggers en mimespelers weten u gasten kostelijk te vermaken.Houdt u van gezellig meezingen met herkenbare Amsterdamse liedjes, welke door een Topartiest en accordeonist wordt vertolkt in de Amsterdamse Bruine Kroeg?
Of gaat u liever een gokje wagen in het casino, waar croupiers vanachter de Roulette & Black Jack Tables u vriendelijk begroeten?
Loopfeest 3
Loopfeest 4
Hebt u trek gekregen in een kleine (warme) snack, of wilt u ongedwongen tafelen in een van de bistro’s? Vanuit de diverse eetkramen of uit warme en koude (thema)buffetten, die in de diverse locaties staan opgesteld, kunt u aangenaam uw honger stillen.Een verfrissend, versgeschept ijsje is natuurlijk niet te versmaden. Ook is het mogelijk om een keuze te maken uit het prachtig, dessertbuffet. De fijnproevers onder de genodigden kunnen een selectie maken uit de diverse kazen, wijnen en sigaren in de diverse proeflokalen.


U ziet, wij hebben een greep gedaan uit de diverse mogelijkheden.
U vraagt en wij verzorgen een geheel op maat geschreven loopfeest.
Een loopfeest is entertainment, waarbij men voor ieder een plekje weet te creëren.Ongedwongen met elkaar, of juist afzonderlijk, avondvullend vermaak. Uiteraard is het denkbaar het programma met een thematische invulling aan te passen.

Alberti Entertainment staat tot uw beschikking!
Luisterend naar uw wensen en budget, wordt een vrijblijvend programmavoorstel op papier gezet. Laat u gasten verrassen met een actieve feestavond in diverse sferen.