Bel ons: 023 56 27880

Mick Harren

Mick Harren

MICK HARREN

De Nederlandse Michael Bublé…

Zijn eerste TV optreden was in 1993, waarbij Mick in de Soundmixshow als imitator van Tom Jones optrad.  Vanaf dan tot op heden  is er veel gebeurd met deze sympathieke zanger. Inmiddels is Mick niet alleen in Noord-Holland al 25 jaar een fenomeen in de muziekwereld. Met zijn krachtige stem, zijn meeslepende muziek en zijn energieke shows weet hij een groot publiek aan zich te binden, zowel in binnen- en buitenland. Mick  Harren is door de jaren heen een gevestigde naam en heeft diverse hits en bijzondere (RTV)optredens op zijn naam staan.

Wat velen natuurlijk allang al wisten, is nu ook officieel onderzocht: Mick Harren is tevens de beste zanger van Nederland!Mick zingt technisch gezien het beste van de Nederlandse artiesten. Dat blijkt uit een jarenlang onderzoek van leerlingen van het conservatorium. Leerlingen van verscheidene conservatoria gingen er op uit om allerlei optredens bij te wonen en brachten daar rapport over uit. Er werd hierbij niet gekeken naar de populariteit of de hoeveelheid hits van de artiesten, maar zuiver naar de diversiteit en continuïteit van het stemgeluid. Het onderzoek is gedaan omdat er nogal een verschil bestaat tussen artiesten die een hit hebben, maar zangtechnisch gezien tijdens de live-optredens lang niet zo stemvast zijn dan artiesten zonder grote hitnotering, zoals bijvoorbeeld Jan Smit of Nick en Simon.

Tegenwoordig wordt Mick Harren ook wel de Nederlandse Michael Bublé genoemd. Het Engels en Nederlandstalig repertoire van Mick Harren is zeer uitgebreid en voor ieder gelegenheid geschikt! Up-tempo nummers zoals Sweet Caroline, Don’t let me be misunderstood, Stand by me, New York, New York, My way, Sex Bomb , maar ook vele bekende hits van Willy Alberti zingt Mick met volle overgave!