Bel ons: 023 56 27880

Puzzeltocht door de Jordaan

PUZZELTOCHT DOOR DE JORDAAN

GROEPSGROOTTE VANAF 12 PERS.

 

Uw gasten verzamelen bij Café Chris, Amsterdams oudst geregistreerd Café –Tapperij (anno 1624). Dit bijzondere Café, die een ouderwets gezellige sfeer uitstraalt staat in het hartje van de Jordaan. Het ideale punt, om de puzzeltocht te starten.

Uw gasten worden welkom geheten door uw gastheer. Tijdens het nuttigen van een drankje krijgen zij een korte uitleg over de Puzzeltocht en worden de vragenlijsten uitgedeeld. Al lopende wordt u gezamenlijk rondgeleid door de Jordaan. Tijdens deze route krijgen de deelnemers onderweg de gelegenheid om dit karakteristieke stukje Amsterdam te leren kennen middels de verhalen van de gids, een rasechte Amsterdammer. De deelnemers trachten tijdens de tocht de vragenlijst te beantwoorden. Wij stoppen bijv. halverwege bij een oud bruin Cafeetje, voor een lekker drankje. Deze route duurt ca. 2 uur. De Puzzeltocht eindigt bij Café De Jordaan, gelegen aan de Elandsgracht. Hier wordt tijdens het nuttigen van het 3de drankje de vragenlijsten gecontroleerd en maakt uw gids de 1ste, 2de en 3de winnaars bekend.

Tevens is het mogelijk om De Jordaan Puzzeltocht te starten of te eindigen met een rondvaart door de Amsterdamse grachten! Voor de juiste stemming kunt u aan boord een gezellige accordeonist inzetten, die herkenbaar ( Amsterdams) repertoire speelt, dat heel goed aansluiten bij dit arrangement.
Ook kunt u de Jordaan puzzeltocht feestelijk afsluiten met een heerlijke lunch of diner, in een locatie naar keuze, eventueel aangevuld met een optreden van een TOP artiest. Wij hebben diverse locaties en artiesten beschikbaar, die uitermate geschikt zijn voor dit evenement.

Alberti Entertainment weet voor u een aangepast arrangement samen te stellen, dat naadloos aansluit aan uw wensen en uw budget.

Vraag om de diverse mogelijkheden!

Groepsgrootte: vanaf 12 personen
Ook geschikt voor rolstoelhouders
Begeleiding: 1 gids € 100 + vragenlijsten
Tijdsduur: ca. 2 uur
Kosten: € 25,00 p.p.
Opmerkingen: Incl. 2 drankjes uit de Hollandse bar.

UITBREIDING VAN DE PUZZELTOCHT ( TEGEN MEERPRIJS):

Bij grotere groepen dient een extra gids worden ingezet. € 100,00 per gids,
Extra drankjes en/of bittergarnituur worden op nacalculatie doorberekend.

Rondvaart, diner, optredende artiesten, prijzen op aanvraag

Eventueel kunt U de winnaars belonen met leuke prijzen zoals bijv. de ‘Jordaan Cup’, een mooi boek over Amsterdam, een fles Jenever , een DVD/CD pakket etc.