Bel ons: 023 56 27880

Rondje Amsterdam

RONDJE AMSTERDAM MET COLLEGA’S

 

‘Rondje Amsterdam’ biedt u een  gezellig middag of avondprogramma dat gebaseerd is op ouderwetse gezelligheid en entertainment in elke gewenste locatie.

Bekende en onbekende Amsterdamse artiesten dragen daar hun steentje aan bij.

Rondje amsterdam
Maar wat is: ‘Rondje Amsterdam’ nog méér?

‘Rondje Amsterdam’ is oergezellig samenzijn, gecombineerd met diverse optredens in een sfeervolle feestzaal, tijdens het nuttigen van een hapje en een drankje. Het idee is ontstaan uit de tijd dat Willy Alberti in de ‘Carrousel’ zong, en Manke Nelis nog in ‘the Shorts of Londen’ speelde. In een sfeer waar mensen lekker met elkaar samen zongen, dansten en gezellig borrelden tijdens amusement. In een tijd waar diverse artiesten de revue passeerden.

De “Kun je zingen, zing dan mee” periode!Waar is die sfeer nu nog te vinden? Waar kun je nog samen zijn zonder lawaai en dreunende boxen? Waar vind je nog gezellige ‘live’ muziek?

Alberti Entertainment tracht die sfeer weer nieuw leven in te blazen, maar wél met behoud van de ouderwetse Amsterdamse gezelligheid! Om het ongedwongen samenzijn extra te belichten, wordt een gezellige tombola gespeeld, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Het 5 uur durend programma is een combinatie van gezellig live muziek en diverse Amsterdamse artiesten!

‘Rondje Amsterdam’ is bijzonder geschikt voor (bedrijfs-)feesten, jubilea, verjaardagen of een gezellig uitje met familie en vrienden.

Entertainment & Diner, tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Meezingen, dansen dineren en gezelligheid onder elkaar.