Meteen naar de inhoud

Bedrijfsevenementen

We hebben een ruimte keuze uit diverse evenementen geschikt voor bedrijven of vriendengroepen.

LOOPFEESTEN

Wat is een loopfeest?
Een loopfeest speelt zich af op één locatie – in diverse zalen. Wij brengen u een gevarieerd entertainment en een ruim assortiment catering in vele mogelijkheden.

Entertainment | Iedere zaal een eigen geluid
– Band met optredens artiesten
– Disco
– Jazz Lounge

Catering
– Warm of Koud Buffet
– Van kaas/wijn proeverij tot aan Fast Food

Thema’s en Doe activiteiten
– Oude Hollandse mini Kermis
– Casino
– Portretteren

Samen met u op maat gemaakt.
Door de grote diversiteit kan uw scoringskans voor elke leeftijd een feest zijn. Vanaf 100 personen.

THEMA FEESTEN

Jubilaris. Zoveel jarig bestaan. Fusie. Opening. Introductie.

Elk feest is anders en vraagt om een bijzondere aanpak. Binnen uw budget. Van 70 tot 7.000 personen. Alles kan. Niets is onmogelijk. Stukje voor stukje vult Alberti Entertainment uw puzzel in.

Staat u voor de organisatie van een feest? Wij luisteren graag naar uw wensen.

IEDER PUZZELSTUK PAST OP ZIJN PLAATS!
De locatie, de aankleding, de ambiance van uw feest zijn in grote mate bepalend voor de sfeer.

In eigen pand? Op elk gewenste locatie? Alberti Entertainment maakt ’t mogelijk!

PUZZELTOCHT DOOR JORDAAN

GROEPSGROOTTE VANAF 12 PERS

Uw gasten worden welkom geheten door uw gastheer. Tijdens het nuttigen van een drankje krijgen zij een korte uitleg over de Puzzeltocht en worden de vragenlijsten uitgedeeld. Al lopende wordt u gezamenlijk rondgeleid door de Jordaan. Tijdens deze route krijgen de deelnemers onderweg de gelegenheid om dit karakteristieke stukje Amsterdam te leren kennen middels de verhalen van de gids, een rasechte Amsterdammer. De deelnemers trachten tijdens de tocht de vragenlijst te beantwoorden. Wij stoppen bijv. halverwege bij een oud bruin Cafeetje, voor een lekker drankje. Deze route duurt ca. 2 uur.

Groepsgrootte: vanaf 12 personen
Ook geschikt voor rolstoelhouders
Begeleiding: 1 gids € 100 + vragenlijsten
Tijdsduur: ca. 2 uur
Kosten: € 25,00 p.p.
Opmerkingen: Incl. 2 drankjes uit de Hollandse bar.

RONDJE AMSTERDAM

‘Rondje Amsterdam’ is oergezellig samenzijn, gecombineerd met diverse optredens in een sfeervolle feestzaal, tijdens het nuttigen van een hapje en een drankje. Het idee is ontstaan uit de tijd dat Willy Alberti in de ‘Carrousel’ zong, en Manke Nelis nog in ‘the Shorts of Londen’ speelde. In een sfeer waar mensen lekker met elkaar samen zongen, dansten en gezellig borrelden tijdens amusement. In een tijd waar diverse artiesten de revue passeerden.

De “Kun je zingen, zing dan mee” periode! Waar is die sfeer nu nog te vinden? Waar kun je nog samen zijn zonder lawaai en dreunende boxen? Waar vind je nog gezellige ‘live’ muziek?

Alberti Entertainment tracht die sfeer weer nieuw leven in te blazen, maar wél met behoud van de ouderwetse Amsterdamse gezelligheid! Om het ongedwongen samenzijn extra te belichten, wordt een gezellige tombola gespeeld, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Het 5 uur durend programma is een combinatie van gezellig live muziek en diverse Amsterdamse artiesten!

‘Rondje Amsterdam’ is bijzonder geschikt voor (bedrijfs-)feesten, jubilea, verjaardagen of een gezellig uitje met familie en vrienden.

Entertainment & Diner, tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Meezingen, dansen dineren en gezelligheid onder elkaar.

WILLY ALBERTI MIDDAG

Ria Alberti is initiatiefneemster van deze ONVERGETELIJKE WILLY ALBERTI MIDDAG. Hedendaags vertelt zoon Tonny Alberti levendige, leuke en ontroerende anekdotes, zodat u meer te weten komt over onzer AMSTERDAMSE TENORE NAPOLITANO.

Een lied met een lach en een traan! Kunt u zingen, zing dan mee! Want is het niet heerlijk om even terug te kunnen stappen in die goede oude tijd om onbezonnen te genieten en mee te zingen met al die herkenbare levensliedjes?

Dat is mogelijk, op deze unieke, ouderwets, gezellige middag waarin de Onvergetelijke Willy Alberti wordt belicht en centraal staat.

Deze Willy Alberti docu middag kan extra worden opgeluisterd door ‘n zanger en entertainer ( bijv. Dennis Alberti, Erwin Fillet of Tony Anderson), die, met herkenbaar repertoire van Willy Alberti u weer even terug brengt naar die gouwe ouwe tijd!
KORTOM, EEN ONVERGETELIJKE WILLY ALBERTI MIDDAG op iedere gewenste locatie!

Te boeken voor diverse sociëteiten en instellingen. (Locatie zorgt voor TV & grootbeeld scherm en DVD speler en evt. catering)

WILLY ALBERTI WANDELTOCHT

Via de Willy Alberti wandel tour door de Jordaan brengt zoon Tonny Alberti u naar diverse, memorabele plekken van Willy Alberti , die in de Jordaan werd geboren. Wandelend door dit unieke deel van Amsterdam vertelt Tonny vrolijke, ontroerende en bijzondere anekdotes over zijn vader, die als Carel Verbrugge ter wereld kwam en als Willy Alberti zijn zang carrière vervolgde. Maar ook hoe Carel als acteur in het Asta theater startte, op verschillende adressen woonde, met zijn jeugdvriendjes in de dropfabriek werkte, als koorknaapje in de Westerkerk zong en zijn O, Mooie Westertoren bejubelde.

Vertrekpunt: Anna Frank beeldje naast Westertoren
Max. 15 personen per tour
Duur: ca. 2 uur
Kosten: € 25,00 per persoon, inclusief 1 consumptie

Wilt u deelnemen? Reserveren kan via telefoon: 023 56 27880 of 0653779081 of mail uw gegevens naar info@alberti-entertainment.nl, wij nemen dan contact met u op over beschikbaarheid van plaatsen