Meteen naar de inhoud

Dennis Alberti

Dennis Alberti

De nieuwe generatie Alberti

Dennis Alberti werd op 8 oktober 1975 geboren in Amsterdam. Vanaf zijn geboorte was het de liefde voor muziek wat er met de paplepel werd ingegoten. Zo is Dennis als 4 maanden oude baby al te horen op een platensingle van zijn vader Tonny Alberti en staat hij op de platenhoes. Op 6-jarige leeftijd beklom Dennis voor het eerst het podium om tijdens het Jordaan festival in duet met Opa Willy Alberti “De glimlach van een kind” te zingen. Op latere leeftijd was Dennis bij Tante Willeke Alberti backing vocalist.

Na zijn deelname eind 2014 aan het SBS 6 programma “Bloed, Zweet & Tranen” waarin Dennis landelijke bekendheid kreeg door zijn televisie optreden tijdens de liveshow, was hij in 2015 een tijdlang vaste huiszanger bij restaurant/café Contra’73. In 2016 was hij dat op het Rembrandtplein bij Café Peter Beense en Café Bolle Jan en nu treedt hij wekelijks op bij diverse evenementen in binnen- en buitenland.

Dennis heeft ’n eigen, warm stemgeluid en weet met de bekende Engels- en Nederlandstalige hits het publiek aan te grijpen. Zijn brede repertoire alsmede zijn nette voorkomen maakt Dennis de ideale keuze voor elk (bedrijf)feest. Het speciaal voor hem geschreven nummer “Mag ik vannacht bij je slapen?” was het muzikale startsein om zijn eigen repertoire ten gehore te brengen en het volgende hoofdstuk in de stormachtige carrière van Dennis Alberti. Na het succes van de eerste single is ook zijn tweede single ”Geef mij nog een kans bij jou” erg goed ontvangen! Op dit moment scoort Dennis een Top20 hit met alweer zijn 4de single “Alleen voor jou”.
Dennis Alberti is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in binnen- en buitenland. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse hits. Dennis zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dennis Alberti staat voor een geslaagde avond !!!