Meteen naar de inhoud

Kelsey Verbrugge

Kelsey Verbrugge

Kelsey Verbrugge is een energieke, talentvolle zanger/ entertainer, die de afgelopen 3 jaar zeker niet heeft stilgezeten. Door regelmatig op te treden op diverse feesten, partijen en talentenjachten, wist hij zijn bühne ervaringen sterk te ontwikkelen, maar ook zijn repertoirelijst rijkelijk uit te breiden met vele, bekende Hollandse hits. Leergierig en ambitieus zoals hij is, volgt hij nog wekelijks professionele zanglessen. En dat is duidelijk te merken want zijn stemgeluid is daardoor aanmerkelijk verbeterd!
Kelsey is er daadwerkelijk klaar voor om volgende stappen te nemen!

Omdat Kelsey ’s zang-genen letterlijk door zijn bloed stromen, zijn achternaam “verraadt” dat hij familie is van Willy Alberti, die de broer was van zijn Opa Theo, wil deze hedendaagse, Amsterdamse zanger niets liever dan een eigen imago opbouwen met op maat geschreven Nederlandstalige nummers. Momenteel zijn er diverse, creatieve schrijvers benaderd om repertoire te creëren dat goed bij Kelsey ‘s eigentijdse sound past. Blijf Kelsey Verbrugge dus volgen, want met dit veelbelovende, jonge talent klaart de toekomst weer helemaal op!

Donkere wolken verdwijnen en spoedig breken er positieve tijden aan, boordevol gezelligheid, vrolijkheid, samenzijn en entertainment!

We kunnen bijna niet meer wachten….

Want waar een feestje = Kelsey !